P1030741Bew.jpg

Welkom bij Cultuurhuis Wherelant

Kunst en cultuur voor iedereen in Purmerend

Bij Cultuurhuis Wherelant ben je welkom om het plezier te beleven en te ervaren van beeldende kunst, fotografie, vormgeving, theater en dans. Daag jezelf uit om op eigen wijze creatief aan de slag te gaan. Van beginner tot vergevorderd, van jong tot oud, met of zonder beperking: in ons uitgebreide aanbod van cursussen en workshops is vast iets te vinden dat bij jou past. Wij zijn specialist in kunsteducatie op maat in het onderwijs. Met onze programma's en projecten voor speciale groepen zorgen wij ervoor dat iedereen mee kan doen. Voel je welkom in het bloeiende Centrum van de Kunsten!

Code Cultural Governance/CAO Kunsteducatie
Cultuurhuis Wherelant volgt de CAO Kunsteducatie en onderschrijft de Code Cultural Governance. Dit is een instrument voor goed bestuur en toezicht in de culturele sector. De cultuursector kenmerkt zich door grote diversiteit, maar voor de gehele sector geldt hetzelfde: het werken met gemengde financiering, risicobeheer, toezicht en verantwoording is zwaarder gaan tellen. Organisaties die zich hiervan bewust zijn hanteren de Governance Code Cultuur. Klik hier voor meer informatie.

Anbi Status
Wil je ons financieel ondersteunen? Cultuurhuis Wherelant heeft een culturele ANBI-status. Dat betekent dat giften aan Cultuurhuis Wherelant aftrekbaar zijn van de belasting. Op de website van de Belastingdienst vind je meer informatie over deze fiscale voordelen.
Op de website van de Federatie van werkgeversverenigingen in de cultuur staan alle vereiste gegevens van Cultuurhuis Wherelant.

 

Deel deze pagina