Vrijwilligers

De inzet van onze vrijwilligers is goud waard!
De betrokkenheid en het enthousiasme van vrijwilligers bij Cultuurhuis Wherelant is groot. Een team vaste en incidentele vrijwilligers zet zich met veel warmte en liefde in bij activiteiten voor (kwetsbare) senioren, mensen met een ggz-achtergrond of een verstandelijke beperking en bij kinderactiviteiten.
Wekelijks is er een vast klusteam ter ondersteuning van de facilitaire afdeling bij ons aanwezig.
De Programmacommissie van Kunstgenoten in beweging bestaat uit een aantal enthousiaste senioren die o.a. het programma samenstellen en voor de ontvangst van de deelnemers zorgt. Ook bij speciale gelegenheden als Open Dagen en evenementen kunnen we altijd rekenen op hulp van diverse vrijwilligers.

Cultuurhuis Wherelant heeft ook kunstzinnige activiteiten voor speciale doelgroepen. Bij sommige van deze activiteiten kunnen de docenten wel wat hulp gebruiken.
Zou jij de docenten willen assisteren bij deze activiteiten?

Wij kunnen op dit moment assistentie gebruiken bij
- Atelier voor Twee (voor mensen met Parkinson of beginnende dementie en hun mantelzorger)
- Inloopatelier (voor mensen met een GGZ-achtergrond)
- Beelden maken (voor mensen met een verstandelijke beperking)

Vrijwilligerswerk bij Cultuurhuis Wherelant
De inzet van vrijwilligers is ontzettend belangrijk en onmisbaar voor een organisatie als Cultuurhuis Wherelant. Vrijwilligerswerk biedt mensen de mogelijkheid blijk te geven van hun betrokkenheid, een kans om te participeren en ergens deel van uit te maken. Wij investeren daarom veel tijd in het contact met onze vrijwilligers en zij maken onderdeel uit van ons team. Wil je meer weten over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk? Neem dan contact op met onze Manager Bedrijfsvoering Pascal Eygenraam-Hoff (0299-434 777)

 

Deel deze pagina