Vrijwilligers

De inzet van onze vrijwilligers is goud waard!
De betrokkenheid en het enthousiasme van vrijwilligers bij Cultuurhuis Wherelant is groot. Een team vaste en incidentele vrijwilligers zet zich met veel warmte en liefde in bij activiteiten voor (kwetsbare) senioren, mensen met een ggz-achtergrond of een verstandelijke beperking en bij kinderactiviteiten.
Wekelijks is er een vast klusteam ter ondersteuning van de facilitaire afdeling bij ons aanwezig.
De Programmacommissie van Kunstgenoten in beweging bestaat uit een aantal enthousiaste senioren die o.a. het programma samenstellen en voor de ontvangst van de deelnemers zorgt. Ook bij speciale gelegenheden als Open Dagen en evenementen kunnen we altijd rekenen op hulp van diverse vrijwilligers.

Vrijwilligerswerk bij Cultuurhuis Wherelant
De inzet van vrijwilligers is ontzettend belangrijk en onmisbaar voor een organisatie als Cultuurhuis Wherelant. Vrijwilligerswerk biedt mensen de mogelijkheid blijk te geven van hun betrokkenheid, een kans om te participeren en ergens deel van uit te maken. Wij investeren daarom veel tijd in het contact met onze vrijwilligers en zij maken onderdeel uit van ons team. Wil je meer weten over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk? Neem dan contact op met onze Manager Bedrijfsvoering Pascal Eygenraam-Hoff (0299-434 777)

Oproep Werkgroep Jubileumexposities Beeldenstorm
Cultuurhuis Wherelant bestaat ruim veertig jaar. En vieren we met een grote jubileum expositie op drie locaties in Purmerend. 
Drie locatie en heel veel kunstwerken.... daar komt wel wat bij kijken! Een ware logistieke uitdaging. Daar zijn heel wat handen voor nodig!
Wij zoeken daarom helpende handen bij de voorbereidingen en inrichting van de Beeldenstorm-jubileumexposities die plaats vinden in februari 2024.
Klik hier voor meer informatie of meld je direct aan bij Ingrid Schipper.

Deel deze pagina