Slider PurVak website pagina.jpg

PurVak

Gratis activiteiten voor kinderen in de schoolvakanties

Elke schoolvakantie organiseert Cultuurhuis Wherelant, samen met Spurd, Clup Welzijn en H20, een boordevol programma met creatieve workshops en sport- en spelactiviteiten. Helemaal gratis voor alle Purmerendse kinderen van 6 t/m 12 jaar.
PurVak staat voor Purmerendse Vakantieactiviteiten en bestaat al sinds 1972.

PurVak bij Cultuurhuis Wherelant: 2, 3, 4 januari 2024

In de tweede week van de kerstvakantie, op 2, 3 en 4 januari, kunnen kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar tijdens PurVak weer meedoen met gratis creatieve workshops in de ateliers van Cultuurhuis Wherelant. Per dag zijn er verschillende activiteiten die zowel in de ochtend als in de middag plaatsvinden.

Programma

Het overzicht van de workshops per dag vind je vanaf begin december op deze pagina. Natuurlijk wordt het ook dan weer een groot creatief feest!


Praktische informatie
Het ochtendprogramma is van 10.00 tot 12.30 uur. Het middagprogramma is van 13.30 tot 16.00 uur. Kom s.v.p. zoveel mogelijk bij de start van de ochtend of middag, dan missen de kinderen de uitleg niet.
Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Aan het einde van de ochtend of middag kan iedereen weer opgehaald worden. Je vindt Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend.

Er zijn tijdens PurVak gedurende de hele herfstvakantie tal van sport- en spelactiviteiten voor kinderen en jongeren op diverse locaties in Purmerend van Spurd, Clup Welzijn en H20.

Kun je nu niet meedoen? Geen probleem! Elke schoolvakantie is er weer een nieuwe PurVak.

Deel deze pagina