Slider PurVak website pagina.jpg

PurVak

Gratis activiteiten voor kinderen in de schoolvakanties

Elke schoolvakantie organiseert Cultuurhuis Wherelant, samen met Spurd en Clup Welzijn, een boordevol programma met creatieve workshops en sport- en spelactiviteiten. Helemaal gratis voor alle Purmerendse kinderen van 6 t/m 12 jaar.
PurVak staat voor Purmerendse Vakantieactiviteiten en bestaat al sinds 1972.

PurVak meivakantie bij Cultuurhuis Wherelant: 2, 3 en 4 mei

Thema: Een kwestie van techniek!

Op 2, 3 en 4 mei kunnen kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar tijdens PurVak weer meedoen met gratis creatieve workshops in de ateliers van Cultuurhuis Wherelant. Per dag zijn er verschillende activiteiten die zowel in de ochtend als in de middag plaatsvinden.

Programma meivakantie


Praktische informatie
Het ochtendprogramma is van 10.00 tot 12.30 uur. Het middagprogramma is van 13.30 tot 16.00 uur. Kom s.v.p. zoveel mogelijk bij de start van de ochtend of middag, dan missen de kinderen de uitleg niet. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Aan het einde van de ochtend of middag kan iedereen weer opgehaald worden. Je vindt Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend.

Er zijn tijdens PurVak gedurende de hele meivakantie tal van sport- en spelactiviteiten voor kinderen en jongeren op diverse locaties in Purmerend van Spurd, Clup Welzijn en H20.
Meer informatie hierover staat ook op de website van Purvak

Kun je niet meedoen in de mei? Geen probleem! Elke schoolvakantie is er weer een nieuwe PurVak.

Deel deze pagina