Slider PurVak website pagina-klein93.jpg

PurVak

Gratis activiteiten voor kinderen in de schoolvakanties

PurVak staat voor Purmerendse Vakantieactiviteiten en bestaat sinds 1972.  Het is voor kinderen een mini-vakantie in eigen stad! Elke schoolvakantie wordt er een programma samengesteld met (veelal gratis) sport-en spelactiviteiten en creatieve, kunstzinnige workshops voor de Purmerendse jeugd. De actuele programma's van Spurd, Clup Welzijn en Cultuurhuis Wherelant staan vermeld op www.purvak.nl

Kerstvakantie 2020
In de kerstvakantie kunnen kinderen uit Purmerend en omstreken weer meedoen met PurVak bij Cultuurhuis Wherelant. Gewoon heerlijk in de ateliers zoals vanouds waarbij we uiteraard de voorschriften van het RIVM hanteren. Het programma publiceren we in december op deze pagina. 

Praktische informatie
Het ochtendprogramma is van 10.00 tot 12.30 uur. Het middagprogramma is van 13.30 tot 16.00 uur. Kom s.v.p. zoveel mogelijk bij de start van de ochtend of middag, dan mis je de uitleg niet. Deelname is gratis. Aanmelden is niet nodig. Ouders wordt verzocht om de kinderen bij de ingang af te zetten, er staat iemand om de kinderen te ontvangen en naar binnen te begeleiden. Aan het einde van de ochtend of middag kunnen de kinderen weer opgehaald worden. Het is nu niet mogelijk om 'over te blijven' vanwege de richtlijnen van het RIVM.

Deel deze pagina