Slider PurVak website pagina-klein93.jpg

PurVak

Gratis activiteiten voor kinderen in de schoolvakanties

PurVak staat voor Purmerendse Vakantieactiviteiten en bestaat sinds 1972.  Het is voor kinderen een mini-vakantie in eigen stad! Elke schoolvakantie wordt er een programma samengesteld met (veelal gratis) sport-en spelactiviteiten en creatieve, kunstzinnige workshops voor de Purmerendse jeugd. De actuele programma's van Spurd, Clup Welzijn en Cultuurhuis Wherelant staan vermeld op www.purvak.nl

Herfstvakantie 2020
Van 13 t/m 15 oktober kunnen kinderen uit Purmerend en omstreken weer meedoen met PurVak bij Cultuurhuis Wherelant. Gewoon heerlijk in de ateliers zoals vanouds waarbij we uiteraard de voorschriften van het RIVM hanteren. Er staan weer super toffe, nieuwe workshops gepland, waarvan we het programma binnenkort op deze website plaatsen. 

Praktische informatie
Het ochtendprogramma is van 10.00 tot 12.30 uur. Het middagprogramma is van 13.30 tot 16.00 uur. Kom s.v.p. zoveel mogelijk bij de start van de ochtend of middag, dan mis je de uitleg niet. Deelname is gratis. Informatie over aanmelden vind je binnenkort ook op deze pagina.


Deel deze pagina