image00025.jpeg

PurVak

PurVak: ook bij Cultuurhuis Wherelant

Tijdens de schoolvakanties organiseert SPURD gratis sport- en spelactiviteiten op diverse sportlocaties in Purmerend. Dit is al jaren een begrip voor heel veel Purmerenders. Wij zijn superblij dat we sinds 2018 samenwerken met SPURD tijdens PurVak en kinderen nu ook de mogelijkheid kunnen bieden om mee te doen met creatieve activiteiten.

Programma meivakantie 2019
Van 30 april tot en met 3 mei kunnen kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar meedoen met gratis creatieve, kunstzinnige workshops in onze ateliers en theater- en danszaal. Er is ook aan de ouders gedacht, zij kunnen meedoen met een creatieve workshop terwijl de kinderen zich in één van de ateliers vermaken. Download het  programma met de beschrijvingen van de workshops hier.

Schema workshops PurVak meivakantie Cultuurhuis Wherelant:

Praktische informatie
Het ochtendprogramma is van 10.00 tot 12.30 uur. Het middagprogramma is van 13.30 tot 16.00 uur. Deelname is gratis en je hoeft je niet aan te melden. De activiteiten vinden plaats bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend.

Op de website van Spurd staat alle informatie over de sport- en spelactiviteiten tijdens de schoolvakanties: www.spurd.nl
Klik hier voor het programma van Spurd in de meivakantie 2019.
Klik hier voor het overzicht met speciale activiteiten en cllinics van Spurd in de meivakantie 2019.

Deel deze pagina