Slider PurVak website pagina-klein93.jpg

PurVak

Gratis activiteiten voor kinderen in de schoolvakanties

PurVak staat voor Purmerendse Vakantieactiviteiten en bestaat sinds 1972. Het is voor kinderen een mini-vakantie in eigen stad! Elke schoolvakantie wordt een programma samengesteld met (veelal gratis) sport-en spelactiviteiten en creatieve, kunstzinnige workshops voor de Purmerendse jeugd. De actuele programma's van Spurd, Clup Welzijn en Cultuurhuis Wherelant staan vermeld op www.purvak.nl

PurVak voorjaarsvakantie 2021
Deze voorjaarsvakantie sluiten we aan bij Spurd op twee buitenlocaties in Purmerend. Van docenten Jolanda Hartog en Natasha Meijer kun je leren hoe je kunt bouwen met bamboe stokken en elastiek. Maak met elkaar een huis of piramide! Ook kun je mooie grindmandala's maken, een magische ervaring. 

Wanneer kun je ons waar vinden?

Woensdag 24 februari: van 13.30 tot 14.30 uur en van 15.00 tot 16.00 uur
VPV Purmersteijn, Van IJsendijkstraat 140, Overwhere 

Donderdag 25 februari: van 13.30 tot 14.30 uur en van 15.00 tot 16.00 uur.
FC Purmerend, Savannestraat 51, Weidevenne

Inschrijven is verplicht. Dat kan via deze link: 
https://www.spurd.nl/spurd-purvak-schoolvakanties?fbclid=IwAR2lAS21SFazrXz6s4hHGLB5Uh_kOIA2CgEM3SwQecI6hIDCbw5lhI-Y3LQ

 

Thuis aan de slag
Heb je in de tussentijd alvast zin om iets leuks te doen? Bekijk dan deze twee instructiefilmpjes met leuke creatieve opdrachten die je kunt doen als je tijd en zin hebt: 

Of ga naar onze website van de Thuisateliers. Hier vind je een hele serie creatieve, maar ook technische en theateropdrachten voor kinderen van groep 3 t/m 8.

Deel deze pagina