groepsportret.jpg

Kunstgenoten in beweging

Voor senioren (60+) die graag leeftijdsgenoten ontmoeten

Kunstgenoten in beweging organiseert elke donderdagochtend een activiteit voor senioren uit de regio Waterland. De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Het aanbod is een combinatie van doen, cultuur en kennis. Iedereen van 60 jaar en ouder kan tegen een kleine vergoeding meedoen. Senioren met een minimum inkomen kunnen gratis deelnemen. Het actuele programma voor het najaar van 2020 kunt u binnenkort hier downloaden.

Voor en door senioren
Het onderscheidende kenmerk van Kunstgenoten is dat senioren zelf het wekelijks programma bepalen en de organisatie van de activiteiten op zich nemen. Zij hebben de regie en krijgen ondersteuning van Cultuurhuis Wherelant, Spurd en Bibliotheek Waterland.

Samen de zomer door (extra programma zomervakantie 2020)
KUNSTGENOTEN in beweging organiseert deze zomervakantie een aangepast programma voor senioren (60+) op de donderdagochtend. De activiteiten vinden plaats in de buitenlucht zodat we voldoende afstand tot elkaar kunnen bewaren. We zorgen voor verspreide zitgelegenheid, koffie of thee en op elke locatie is het mogelijk om gebruik te maken van een toilet. Lees hier hoe u zich aan kunt melden en bekijk het programma.

Aanmelden en meer informatie
De activiteiten vinden plaats op donderdagochtend van 10 tot 12 uur bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend (tenzij anders vermeld). U bent vanaf 9.30 uur welkom, de koffie staat klaar! Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@wherelant.nl of telefonisch via 0299-434777. Als u zich aanmeldt geeft u aan dat u deelneemt. Bent u toch niet in staat om deel te nemen? Meldt u zich dan af via het hierboven vermelde mailadres of telefoonnummer.

De activiteiten kosten € 5,- per keer. U betaalt contant voor aanvang van de activiteit. Mensen met een kleine beurs nemen gratis deel.

Vrijwilligers zijn welkom
Lijkt het u ook leuk om een bijdrage te leveren aan Kunstgenoten in beweging? U kunt participeren door zitting te nemen in de programmacommissie, als vrijwilliger in de vorm van gastheer/gastvrouw, begeleider of anderszins. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ingrid Schipper via telefoonnummer 0299 – 434 777.

Met dank aan
Kunstgenoten in beweging wordt ondersteund door Cultuurhuis Wherelant, Bibliotheek Waterland en Spurd  en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Purmerend.

Deel deze pagina