groepsportret.jpg

Kunstgenoten in beweging

Voor senioren (60+) die graag leeftijdsgenoten ontmoeten

Kunstgenoten in beweging organiseert elke donderdagochtend een activiteit voor senioren uit de regio Waterland. De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Het aanbod is een combinatie van doen, cultuur en kennis. Iedereen van 60 jaar en ouder kan tegen een kleine vergoeding meedoen. Senioren met een minimum inkomen kunnen gratis deelnemen.

Voor en door senioren
Het onderscheidende kenmerk van Kunstgenoten is dat senioren zelf het wekelijks programma bepalen en de organisatie van de activiteiten op zich nemen. Zij hebben de regie en krijgen ondersteuning van Cultuurhuis Wherelant, Spurd en Bibliotheek Waterland. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ingrid Schipper, Afdelingshoofd cursussen en projecten: i.schipper@wherelant.nl

De activiteiten vinden plaats op donderdagochtend van 10 tot 12 uur. Veelal bij Cultuurhuis Wherelant of Bibliotheek Waterland en soms op een andere locatie. U bent vanaf 9.45 uur welkom, de koffie staat klaar!

Programma najaar 2021

Het aanmeldformulier voor de activiteiten in het najaar van 2021 kunt u hier downloaden. U kunt dit formulier invullen en scannen of er een foto van maken en dan mailen naar info@spurd.nl. U kunt het formulier ook inleveren of invullen bij de administratie van Cultuurhuis Wherelant. Hier liggen ook formulieren klaar als u deze zelf niet kunt printen.

Vrijwilligers zijn welkom
Lijkt het u ook leuk om een bijdrage te leveren aan Kunstgenoten in beweging? U kunt participeren door zitting te nemen in de programmacommissie, als vrijwilliger in de vorm van gastheer/gastvrouw, begeleider of anderszins. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ingrid Schipper via telefoonnummer 0299 – 434 777.

Met dank aan
Kunstgenoten in beweging wordt ondersteund door Cultuurhuis Wherelant en Spurd  en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Purmerend.

 

Deel deze pagina