Header Facebook_PIP2024 TEST3.jpg

Pret in Purmerend

Plezier, kunst, sport en spel

Pret in Purmerend is een vakantieweek voor kinderen van 8 - 12 jaar die vanwege hun (financiële) thuissituatie niet op vakantie kunnen. Op het ruige terrein van het Kinderparadijs gaat een groep van ongeveer 60 kinderen zelf bedenken hoe hun vakantieparadijs eruit gaat zien. Elk jaar hebben we een ander thema, alles is mogelijk, er is nog niets! 

Wat willen de kinderen maken? Een touwbrug, fantasiedieren of een waanzinnig klimparcours? Hun fantasie is leidend in een week die gericht is op plezier maar ook gaat over talentontwikkeling, het zoeken naar oplossingen en samenwerken. De kinderen krijgen ondersteuning van kunstenaars, sportdocenten en vrijwilligers.

Lokale ondernemers die dit mooie project willen steunen zijn van harte welkom. Er is elk jaar weer behoefte aan materiaal zoals hout, pvc buizen, tonnen, touwen, gereedschap, spijkers en schroeven, balken, wilgentakken, riet en dergelijke. Daarnaast zijn we op zoek naar bedrijven die een bijdrage willen leveren aan de lunch. Ook vrijwilligers die mee willen helpen tijdens deze week zijn van harte welkom!

Pret in Purmerend vindt altijd plaats in de 1e week van de zomervakantie op het terrein van het Kinderparadijs in Purmerend.
Je kunt ons volgen op de Facebookpagina van Pret in Purmerend.

Pret in Purmerend wordt georganiseerd door Clup Welzijn, Cultuurhuis Wherelant en Spurd.

Deel deze pagina