slider definitief.jpg
ONDERWIJS Inspirerende voorbeelden Ontdek ze hier

Onze visie

Kunst en cultuur laten je verder reiken dan jezelf

Door kunst- en cultuuronderwijs leren kinderen de wereld om hen heen vorm en inhoud geven. Het verrast, raakt, prikkelt en inspireert, biedt context, verbindt, daagt uit en verwondert. Daarnaast geeft het plezier, kunnen leerlingen hun onvermoede talenten ontdekken, en ontwikkelen zij vaardigheden die onmisbaar zijn in de huidige maatschappij, zoals onderzoeken, experimenteren, creativiteit en samenwerken.

Kunst en cultuur: een wezenlijk en onmisbaar onderdeel van het onderwijs! Voor Wherelant werkt een team van professionele, goed-geschoolde cultuurdocenten samen aan duurzaam cultuuronderwijs op de scholen in en om Purmerend. We werken samen met culturele instellingen in de omgeving.

Wherelant is er voor alle scholen uit Purmerend, Beemster en de regio. Voor zowel primair onderwijs, speciaal basisonderwijs en voortgezet (speciaal) onderwijs; voor leerlingen, leerkrachten, ICC’ers, directies en besturen. Altijd op maat en in dialoog met onze gesprekspartner. Wil je meer informatie? Neem contact op met Anouk Diepenbroek, afdelingshoofd onderwijs: a.diepenbroek@wherelant.nlDeel deze pagina