2017 05 02 DDD maan Kaj (39).jpg

Mensen met een verstandelijke beperking

Jouw talent telt

Voor mensen vanaf 8 jaar met een verstandelijke beperking heeft Cultuurhuis Wherelant speciale activiteiten ontwikkeld. Wij vinden dat kunst en cultuur voor iedereen is. Daarom kijken we naar de gezonde en talentvolle kant van de deelnemers en ieders persoonlijke mogelijkheden. Veiligheid, variatie en uitdaging staan bij al deze activiteiten centraal. Bij ons is iedereen welkom. Ons pand en de ateliers zijn gemakkelijk toegankelijk, ook voor mensen die van een rolstoel gebruik maken.

We hebben meer dan 25 jaar ervaring met het bieden van cursussen aan mensen met een verstandelijke beperking in de vrije tijd. Je kunt meedoen met lessen in fotografie, beelden maken of theatermaken bij Theatergroep Flexibel. Als organisatie bieden wij plekken voor dagbesteding aan om werkervaring op te doen. Deelnemers aan onze activiteiten laten zich graag zien in exposities of voorstellingen. Vakdocenten verzorgen workshops en lessen op locatie bij de kunstgroepen (dagbesteding) van Odion of in het speciaal onderwijs. Neem voor meer informatie contact op via info@wherelant.nl

Samenwerking
Wij werken intensief samen met de welzijnsinstellingen Prinsenstichting en Odion. In het speciaal onderwijs werken wij samen met de Martin Luther Kingschool.

Deel deze pagina