Creatieve cursussen, workshops & lezingen in Purmerend

Cultuurhuis Wherelant heeft een groot aanbod aan creatieve cursussen en workshops voor iedereen in Purmerend en de omgeving die je uitdagen om creatief te zijn. Zowel voor beginners als voor gevorderden.
Alle cursussen en workshops die in het najaar van 2024 starten staan online. Sommige cursussen zijn al vol geboekt. In dat geval staat er 'wachtlijst' in plaats van 'inschrijven'. Door op 'wachtlijst' te klikken, kun je je op de wachtlijst laten zetten. Je krijgt dan bericht als er een cursusplek vrij is gekomen. Komt er geen cursusplek vrij bij de door jou gewenste cursus, dan zullen we je een alternatief voorstellen. 

Workshops
Vind je een cursus te lang? Doe dan in oktober, november of december mee met één van de weekendworkshops. Een perfecte manier om iets nieuws uit te proberen, je techniek te verbeteren of lekker een dag(deel) creatief bezig te zijn.
In oktober en in december is er ook een tweetal speciale ouder & kind-workshops.
Klik hier voor een overzicht van alle workshops en laat je verrassen door het afwisselende aanbod.

Kindercursussen en gratis Kinderkunst Proefmiddag
Kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen verschillende creatieve cursussen bij Cultuurhuis Wherelant doen.
Klik hier voor een overzicht van alle kindercursussen.
Twijfel je of zo'n cursus bij je kind past? Komt het dan samen gratis uitproberen op de Kinderkunst Proefmiddag op zondag 8 september tussen 14.00 - 16.00 uur. De kennismaking is gratis en van te voren aanmelden hoeft niet. 

 

verfijn je zoekopdracht reset filters
Type cursus:
Interessegebied:
Geschikt voor:
Dag:
Dagdeel:
(sun0 - zat 6)
Deel deze pagina