20240212_154319.jpg

Acryl schilderen

Tekenen / Schilderen
start- / einddatum les tijden aantal lessen docent geschikt voor kosten inschrijven
ma 16 sep '24 t/m ma 09 dec '24 10:00 - 12:30 uur 12 lessen Sharma Peterson Volwassenen 250,00
Inschrijven
ma 16 sep '24 t/m ma 09 dec '24 13:30 - 16:00 uur 12 lessen Sharma Peterson Volwassenen 250,00
Inschrijven

Vrij en groots schilderen met acrylverf
Acrylverf is een van de meest veelzijdige soorten verf. Het droogt heel snel en permanent, wat het makkelijk maakt om correcties aan te brengen en snel meerdere lagen verf over elkaar aan te brengen. Je kunt acrylverf dik of dun aanbrengen en ook als lijm gebruiken voor collage. Of verander de structuur van je verf met speciale mediums om verschillende texturen te creëren.

In deze cursus krijg je elke les een nieuwe schilderopdracht. Die opdrachten zijn gevarieerd waardoor je elke keer een andere bron van inspiratie krijgt. Techniek, onderwerp, kunsttheorie, kunstwerken van meesterschilders, en zelfs een beetje kunstgeschiedenis komen allemaal aan de orde.

Door los en groot te werken ontwikkel je snel spontaniteit en je eigen schilderstijl. Je krijgt veel kans om je werk zowel academisch als intuïtief te analyseren en om je eigen esthetische keuzes te maken. De “regels” van schilderen gaan we leren en ook breken. Het is kunst, alles mag!

Materiaal
Het cursusgeld is inclusief papier en exclusief verf en penselen.
De docent informeert de cursisten over wat zij het beste aan kunnen schaffen. Nieuwkomers kunnen de eerste les gebruik maken van de aanwezige verf en penselen. 

Deel deze pagina