glasfusen2.jpg

Dagworkshop Glasfusen

Glastechnieken
start- / einddatum les tijden aantal lessen docent geschikt voor kosten inschrijven
za 09 nov '24 t/m za 09 nov '24 10:00 - 16:00 uur 1 lessen Atelien van Tuijl Volwassenen 80,00
Volgeboekt

Leer experimenteren met verschillende soorten glas, kleuren en vormen

Bij deze bijzondere workshop kun je zelf kiezen wat je wilt maken: een glazen figuur van circa 25 cm breed in een metalen houder op een houten blokje voor binnen,  een glazen figuur van circa 28 cm doorsnede in een metalen houder van 50/70cm hoog voor buiten of een hangend glazen figuur van circa 28 cm doorsnede voor binnen of buiten.  Je kan bijvoorbeeld een zon of bloem of vogel maken of geheel iets abstracts, laat je fantasie gaan!

Glasfusen
Glasfusing is een techniek die in de glaskunst wordt gebruikt waarbij stukjes of repen glas van dezelfde of verschillende kleuren samengevoegd worden door ze gedeeltelijk te versmelten. Glasfusing biedt ook de mogelijkheid om de verschillende kleuren van glas met elkaar te laten vervloeien of te vermengen.

Materiaal en kosten
De prijs van de dagworkshop is inclusief lunch. Bijkomende materiaalkosten voor het object metaal op hout zijn € 25,-. Wanneer je kiest voor de houder van 50/70cm hoog, dan betaal je € 35,-. Deze kosten kun je contant betalen aan de docent op de dag van de workshop. Je kan er ook voor kiezen je object op te hangen, hiervoor zijn geen bijkomende kosten.

Deel deze pagina