Voeten in de verf.jpg

Peuterkunst 2 - 4 jr

Tekenen / Schilderen
start- / einddatum les tijden aantal lessen docent geschikt voor kosten inschrijven
di 24 sep '24 t/m di 03 dec '24 10:00 - 11:00 uur 10 lessen Chantel Frankfort Jeugd 98.00
Inschrijven

Ontdekken en plezier maken
Bij Peuterkunst kan jouw peuter samen met jou, opa of oma, aan de slag met verschillende creatieve materialen en technieken. Tekenen, smeren, vegen, lijmen, gieten, krassen, kleien, schilderen, knippen, rollen, strooien of dippen, het kan allemaal. Het gaat niet om goed of fout of om een mooi kunstwerk aan het eind maar om het ontdekken van verschillende materialen, verwonderen en vooral plezier hebben.

Kinderen hebben een eigen beeldtaal. Docent Chantel leert je hoe je samen met je kind creatief bezig kan zijn en hoe je je kind daarbij begeleid in het eigen proces. Er komen verschillende opdrachten, technieken en materialen aan bod. Daarnaast krijg je ook tips en ideeën voor thuis.

Aan het einde van de cursus ontvangt elk kind de gemaakte tekeningen in een boekje met observaties. Een mooie samenvatting en document van het kunstproces van je kind!

Deze cursus is voor een kind en één begeleider.

LET OP! We willen niet dat je op welke manier dan ook wordt beperkt in de volledige ervaring van kunst. Doe dus kleding aan die vies mag worden.

Deel deze pagina