2024cursussnackbak_webbanner.jpg

De cursussnackbar: introductie workshops

De Cursussnackbar is geopend op zaterdag 22 juni

In de Cursussnackbar vind je ons introductieaanbod in de vorm van cursussnacks. 
Cursussnacks zijn een introductie tot een cursus
workshops van anderhalf uur. Tijdens een cursussnack ervaar je direct of onze creatieve lessen bij je passen. Je weet hoe een les eruit ziet, welk materiaal erbij komt kijken en wat je kan verwachten in een cursus. Handig om te testen of het wat voor je is, of iets nieuws te proberen.
Er is een ochtend- en middagmenu. Een snack kost € 10. Als je je vóór de zomervakantie (d.w.z. vóór 15 juli) inschrijft voor een cursus krijg je €10 korting op de cursusprijs.

Schrijf je in voor de snack van je keuze (of twee) via onderstaande linkjes. 

Ochtendmenu (11.00 - 12.30 uur)
Schilderen: hoe begin je op een leeg vel papier of doek? Wat schilder je en met welke verf? Ontdek de schilder in jezelf!
Keramiek: ga aan de slag met de basis van handvormen maken met verschillende soorten klei.
Gelprinten: met de gel printtechniek maak je de mooiste afdrukken met behulp van een Gelli Plate en verf op papier.
Procreate: verken het programma Procreate, een toonaangevende app voor illustraties en digitale tekeningen op de iPad.
Glas in lood: met deze ambachtelijke techniek tover je stukken glas om in een object of raam. Het begint allemaal met glas snijden en breken.

Middagmenu (14.00 - 15.30 uur)
Speksteen: speksteen is een hele zachte steensoort die gemakkelijk te bewerken is, ideaal voor beginners.
Tekenen met pastelkrijt: ontdek de mogelijkheden van zachte, harde, pan- en oliepastel en de prachtige fluwelige, kleurige effecten.
Upcycle je kleding: ontdek de vele mogelijkheden van upcycling, van werken met de naaimachine, Japanse borduur- en reparatietechnieken tot divers materialen combineren.
Linodrukkunst: een veelzijdige druktechniek waarbij je met gutsjes een ontwerp uit linoleum snijdt en je ontwerp afdrukt in een of meerdere kleurlagen.
Tekenen: de basis van alle beeldende creaties. Je tekent iets moois na of probeert een nieuwe vorm uit. En soms noteer je je gedachten of fantasie.

 

Deel deze pagina