Compilatie foto's Rietveld Atelier.jpg

Rietveld Atelier

Ontdek je creatieve talenten bij het Rietveld Atelier

Cultuurhuis Wherelant organiseert iedere dinsdagmiddag van 14.30 tot 16.30 uur het Rietveld Atelier voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Onder leiding van twee kunstenaars, Sasja Scheijde en Henk Fakkeldij, ga je in het atelier aan de slag met creatieve opdrachten en uiteenlopende materialen als papier, speksteen, ijzerdraad, verf, maar ook met digitale materialen zoals een iPad. Het belangrijkste is dat het superleuk is. Alle jongeren werken hier met enthousiasme en er wordt veel geleerd. Het Rietveld Atelier is echt een plek waar je je op veel manieren kunt ontwikkelen en uiten. Je mag jezelf zijn en we respecteren elkaar.

In het Rietveld Atelier kun je ontdekken en uitvinden wat je leuk vindt en wat bij je past! Ook kun je bijvoorbeeld werken aan een portfolio voor een creatieve vervolgopleiding.

Veel jongeren zijn in deze tijd extra kwetsbaar. Cultuurhuis Wherelant heeft met de Veiligheidsregio en de gemeente Purmerend besloten om, bij hoge uitzondering, deze activiteit door te laten gaan. Rietveld Atelier is aanvankelijk gestart voor scholieren van de PSG maar is vanaf coronatijd opengesteld voor alle jongeren in Purmerend. Deelname is gratis. We werken in kleine groepen, op veilige afstand en uiteraard volgens de regels van het RIVM.

Het Rietveld Atelier wordt mede gefinancierd door de gemeente Purmerend.

Meer informatie en aanmelden
Mail naar Sasja: s.scheijde@wherelant.nl 
De deelnemers en docenten communiceren via een Whats Appgroep waar je na aanmelding dan ook voor uitgenodigd wordt.

Deze poster is gemaakt door de jongeren van het Rietveld Atelier
Deel deze pagina