Procedure ongewenst gedrag

Meldpunt ongewenst gedrag
Bij Cultuurhuis Wherelant verstaan we onder ongewenst gedrag: seksuele intimidatie, pesten, discriminatie, agressie en geweld.
Krijg je bij Cultuurhuis Wherelant te maken met ongewenst gedrag door één van onze medewerkers of docenten dan kun je dit altijd melden bij directeur Eveline Tijmstra

Je kunt ook contact opnemen met een vertrouwenspersoon bij een onafhankelijke organisatie die door onze branchevereniging is ingesteld. De organisatie waar je terecht kunt is Mores. Deze organisatie is tijdens kantooruren te bereiken via het speciale meldnummer: 088-1119950 en via e-mail: mores@devertrouwenspersoon.nl
De melder krijgt dan begeleiding van een professionele vertrouwenspersoon van Mores. Ook voorziet de regeling in een onafhankelijke klachtencommissie voor de branche. De privacy van de betrokkene wordt vanzelfsprekend te allen tijde gewaarborgd.

Tot slot is er ook een Calamiteitenservice die 24/7 bereikbaar is voor schokkende gebeurtenissen: 0900-5353 541. Dit nummer is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Zij brengen jou in contact met een vertrouwenspersoon en geven informatie over de mogelijke procedure en klachtencommissie. Jouw privacy wordt te allen tijde gewaarborgd.

Deel deze pagina