teambuilding.jpg

Teamuitjes voor bedrijven

Leer je collega's op een verrassende manier kennen

Cultuurhuis Wherelant biedt een alternatief voor de gangbare bedrijfsuitjes. Creatief, speels, inspirerend en leerzaam zijn de trefwoorden die op onze workshops van toepassing zijn. Je kunt een keuze maken uit onze bestaande workshops of er eentje helemaal op maat laten maken, passend bij jouw organisatie en de aanleiding van het teamuitje. Elk bedrijfsuitje kan bovendien worden afgesloten met een blijvend aandenken in de vorm van een kunstwerk, foto- en/of filmregistratie.

Wij ontvangen jou en je collega's graag in onze gezellige foyer en ruime ateliers.

Duur
De duur van een workshop varieert tussen 2 en 4 uur. De tijdsduur kan in overleg aangepast en is afhankelijk van het doel. Je kunt een keuze maken uit ons gevarieerde aanbod workshops: tekenen en schilderen, glasbewerking, fotografie, beeldhouwen en nog veel meer. Deze workshop vindt dan plaats op de door jou gewenste dag en tijd. Of we ontwikkelen een workshop speciaal voor jouw organisatie.    

Kosten
De kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte, de duur van de workshop, keuze voor de discipline en het gebruik van materialen. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat.

Deel deze pagina