IMG_3958.JPG

Inloop Atelier

Ontdek je talent en interesse

Als je kennis wil maken met verschillende kunstdisciplines en je wil ontdekken waar jouw talent en interesse liggen, is het Inloopatelier precies iets voor jou. Twee keer per week kun je als deelnemer meedoen aan het Inloopatelier bij Cultuurhuis Wherelant. Naast de vakdocent is er elke week een vaste vrijwilliger aanwezig op de groep. Je bent welkom op maandagmiddag en donderdagmiddag. Je volgt verschillende workshops van vier lessen in bijvoorbeeld beeldhouwen, glastechniek, druktechnieken of schilderen bij onze vakdocenten. Je maakt ook samen met andere deelnemers een expositie van het gemaakte werk. Dit maakt onderdeel uit van het jaarprogramma. De vakdocenten van Cultuurhuis Wherelant zijn zelf beeldend kunstenaar. Ze vertellen je dan ook uit eigen ervaring over vaktechnische en kunstzinnige keuzes.

Elke maand is er een nieuw programma waarin we je vertellen wie de vakdocent is en wat je gaat doen.

Programma Inloopatelier 2021 
Het programma voor 2021 kun je hier downloaden. Iedereen die mee wil doen met een workshop zal zich hiervoor moeten aanmelden zodat wij weten hoeveel mensen wij kunnen verwachten. Je kunt je aanmelden door een email te sturen met je telefoonnummer naar j.geels@wherelant.nl

  • Deelnemers wordt gevraagd vlak voor het bezoek thuis naar het toilet te gaan, om toiletbezoek op locatie zoveel mogelijk te voorkomen.
  • Bij het eerste bezoek worden de regels uitgelegd.
  • Voordat je de lesruimte binnenloopt heb je vragen beantwoordt die met je gezondheid te maken hebben. Ben je verkouden, moet je niezen enz. dan kun je helaas niet aan de activiteit meedoen. 

Protocol veilig in de les
Wij hebben onze ruimtes zo ingedeeld dat het voor iedereen mogelijk is om 1,5 meter afstand te bewaren en er is voldoende desinfectiemateriaal aanwezig in alle openbare ruimtes. Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM en het protocol voor het verantwoord volgen van een les van Cultuurconnectie (de brancheorganisatie voor cultuureducatie, amateurkunst en volksuniversiteitswerk). Je kunt het protocol hier downloaden.

 

 

 

Deel deze pagina