Schilderen, tekenen, grafiek

Cursus

Gemengde technieken

TEKEN- EN SCHILDERCURSUS

Vind je tekenen leuk ? Lees dan verder...

In de cursus  tekenen maak je kennis met- en of ga je je verdiepen in het vak tekenen in de breedste zin. Het maken van tekeningen niet alleen maar als voorstudie, maar vooral als zelfstandige kunstvorm. Met voor de hand liggende tekenmaterialen als potlood en houtskool, maar ook met andere materialen zoals verf en papier en vooral ook met combinaties daarvan.

Er kan volop met materiaal worden geëxperimenteerd en iedere deelnemer krijgt volop de ruimte zich op zijn eigen wijze beeldend te ontwikkelen.

Kortom een spannende cursus met verrassende en uitdagende opdrachten. Verder komen alle elementaire begrippen en technieken aan bod, zoals perspectief, compositie, vorm,- lijnvoering om een spannend werk te kunnen maken.

Materiaal
Deze cursus is inclusief materiaal en tekengereedschap 

Gratis proefles
Twijfel je nog? Volg dan vrijblijvend een proefles op maandag 22 januari 2018 van 10.00 tot 12.00 uur.  De proefles is gratis en een ideale manier om te ontdekken wat een cursus inhoudt en kennis te maken met de docent. Je kunt je aanmelden voor de proefles door een mail te sturen naar info@wherelant.nl 

tekencursus, purmerend, edam, volendam, noord-holland

Details

  • Docent: Betteke Akkerman
  • volwassenen
  • Cursus
  • Duur/Aantal: 11 lessen
  • Prijs: € 207,-
  • Start: maandag 29 januari 2018 t/m maandag 23 april 2018
    Tijd: 10:00 tot 12:30 uur