Schilderen, tekenen, grafiek

Cursus

Tekenen en schilderen aan tafel

Tekencursus

In deze cursus werken we op klein formaat, A4, A3 of een dummy. We werken tijdens de koffie/thee aan tafel en maken op klein formaat prachtige tekeningen of schilderingen. Bij deze cursus beleef je plezier in het tekenen/schilderen, maar leer je ook goed kijken, werken met de beeldelementen en kleur en ontwikkel je een vorm taal.

We werken naar aanleiding van foto’s of life beelden, tekst of een eigen idee. Het sociale aspect is ook belangrijk. Samen op een gezellige en gefocuste manier komen tot een mooi werk. 

Vaak verzuchten de studenten dat ze thuis niet kunnen werken omdat ze alles moeten uitpakken en een plek moeten hebben. Dat is nu voorbij. Dit kan iedereen overal aan tafel op schoot en zelfs tijdens je vakantie! Wat heb je nodig? Een aquarel doos, wat kwasten, inkt, pen en potloden. Gewoon genietend tekenen/schilderen. Net als veel grote voorgangers, Rembrandt, van Gogh, Da Vinci, Michael Angelo, Clemente, Rubens, Hockney, enz.

Gratis proefles
Twijfel je nog? Volg dan vrijblijvend een proefles op 21 februari 2018 van 19.30 tot 21.30 uur.  De proefles is gratis en een ideale manier om te ontdekken wat een cursus inhoudt en kennis te maken met de docent. Je kunt je aanmelden voor de proefles door een mail te sturen naar info@wherelant.nl 

Materiaal
Het cursusgeld is incl. papier, verf en tekenmateriaal.

NB. Bij Cultuurhuis Wherelant kunt u diverse basismaterialen kopen. Er is een vitrinekast in de hal met een basisvoorraad. Neem voor meer informatie contact op met de administratie. 

Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte blijven van ons actuele aanbod? Klik dan hier om je direct aan te melden voor onze nieuwsbrief.

tekencursus / purmerend / edam / volendam / waterland / noord-holland 

Details

  • Docent: Henk Fakkeldij
  • volwassenen
  • Cursus
  • Duur/Aantal: 12 lessen
  • Prijs: € 226,-
  • Start: woensdag 31 januari 2018 t/m woensdag 25 april 2018
    Tijd: 19:30 tot 22:00 uur